Text

COACH2LEAD

COACH2LEAD

VI LANSERAR NU VÅRT UPPDATERADE INDIVIDUELLA OCH GRUPP COACHING PROGRAM är ett ledarutvecklingsprogram för dig som vill bli utmanad i din ledarroll. Programmet Coach2Lead består av ett antal fasta moduler som ger ledarutvecklingsprocessen en tydlig struktur, syfte och mening. Samtidigt som genomförandet anpassas efter dina behov och utmaningar som ledare.


Detta modulbaserade program består av ett antal texter, övningar, 360 feedback enkät i början och efter genomfört program, samt 10 samtal /workshops om ca 1,5 timme vid individuella program och 3-4 timmar per gång vid gruppsamtal (beroende på antal deltagare) - till ett fast pris, med möjlighet att förlänga med två eller fler tillfällen utifrån behov.


Modulernas huvudinnehåll är:

  1. Behovs och kartläggningssamtal

  2. Ledarskapsteori och ledarskap i praktiken

  3. Coachande ledarskap

  4. Din ledarfilosofi

  5. Coaching i tillämpning

  6. Kommunikatör

  7. Strategiskt förändringsledarskap

  8. Utveckla och följa upp

  9. Kulturarkitekt

  10. Utvärdering


Mer information på:


Coach2Lead.se


För bokning av möte eller behovs och kartläggningsintervju: po@coach2lead.se


Ledarutveckling för chefer och ledare som vill utvecklas till de bästa ledarna och samtidigt få verktyg att skapa den organisationskultur de önskar.

EXECUTIVE COACHer

är:


Po Lindvall,, industridoktorand och certifierad av EMCC på den högsta nivån, EIA Master Practitioner Coach.
(EIA = European Individual Accreditation utdelas av EMCC, European Mentoring & Coaching Council)I programmen medverkande coacher är alla medlemmar av EMCC och följer denna branschorganisations etiska kod

(www.emccouncil.org).Organisationer våra coacher arbetat med chefer i:


Ericsson Telecom, Telia Megacom, Telia, Ford, Oilmek, Polisen, Föreningssparbanken, Scania, Haldex Barnes, Quesada, Haninge kommun, Huddinge kommun, Försvarsmakten, Globalt Mediabolag (namn får ej anges), MediaHouse, Svensk Fastighetsförmedling, Roche (Sve, Nor Dan), Amgen (Sve, Nor, Fin), Trevise Bank, Stockholms Fondbörs IT, Enköpings Lasarett, SKUT, Åre Continental Inn, Arvid Svensson Pro, Matchning Södertörn, SAQ Kontroll, Data Distribution, Svenska Skidförbundet, Svenska Boxningsförbundet, samt ett antal medelstora och mindre företag.


Uttalande om våra coacher:


”Po har hjälpt vårt team i Sverige att hitta nya sätt att coacha som hjälper oss att nå våra mätbara mål”.

Chef inom globalt mediaföretag.


”Jag har fått hjälp att inse saker om mig själv, både negativa och positiva. Jag har också fått hjälp att ta mig till nästa steg i lägen där jag fastnat”.

Chef inom offentlig sektor.


”Jag känner mig tryggare i att leda gruppen och blivit bättre på att följa upp det som gruppen beslutat eller det vi kommit överens om”.

Chef inom mekanisk industri.


”Po har varit en stor resurs för hela vårt företag. Det har varit mycket välgörande för oss att ha tillgång till en person med stor kunskap om drivkrafter i organisationsutveckling”.

Chef inom finanssektorn.


”Jag tillskriver framgångarna det fruktsamma samarbetet mellan mig och Po Lindvall, han har som coach lyckats få mig att plocka fram det bästa, när det gäller. Ser fram emot nästa steg för mig och andra, att ta del av Po’s fantastiska förmåga till praktisk coaching och hans vetenskapliga fundament”.

Säljchef inom handel.